پاورپوينت بررسي فناوري هاي نوين در صنايع غذايي

پاورپوينت بررسي فناوري هاي نوين در صنايع غذايي

پاورپوينت بررسي فناوري هاي نوين در صنايع غذايي

فرمت فايل : ppt

حجم : 933

صفحات : 58

گروه : صنايع غذايي

توضيحات محصول :

دانلود پاورپوينت با موضوع بررسي فناوري هاي نوين در صنايع غذايي، در قالب ppt و در 58 اسلايد، قابل ويرايش، شامل:

 

عوامل استريليزاسيون

فاكتورهاي موثر بر استريليزاسيون

گرايش به استفاده از بسته هاي پليمري و پلاستيكي

انتخاب روش استريل كردن

پرتو دهي مواد غذايي  

مزاياي استفاده از پرتو

استفاده از روش تشعشع و پرتودهي

انواع پرتوهاي مورد استفاده

پرتو ماوارء بنفش

تابشهاي بتا

پرتوهاي گاما

پرتوهاي ايكس

مايكروويو

كاربرد UV-C در حفظ كيفيت كاهو

تيمار با UV-C

نمودار كاهش لگاريتمي بار E.coli و salmonella روي سطح برگهاي كاهو با uv

نمونه هايي از كارهاي انجام شده با فرابنفش درميوه وسبزي

كاربرد فرابنفش در صنعت شير

مسير گردش محلولها

كاربردپرتوهاي فرابنفش در كارخانجات فرآورده هاي گوشتي

استفاده از پرتوهاي فرابنفش در تيمارهواي دودكش رستورانها و اماكن عمومي

فراوري مواد غذايي به منظور پرتودهي

آنزيم بري يا فرايند حرارتي

كاربردهاي تجارتي اشعه دهي

علامت مواد غذايي پرتو ديده

اثر پرتودهي برروي ميكروارگانيسمها

اثرات پرتودهي بركيفيت برخي مواد غذايي

كاربرد اوزون در مواد غذايي

ساز و كار اثر اوزون

نحوه عمل اوزون بر ميكروارگانيسمها

عوامل موثر بر واكنش اوزون

مقايسه اوزون با ضدعفوني كننده هاي معمول

مقايسه اوزون با ضدعفوني كننده هاي معمول

چند نمونه از كاربردهاي اوزون

فراصوت در صنايع غذايي

كاربردهاي فرا صوت

  غير فعال سازي ميكرو ارگانيسم ها

خشك كردن

كاربردهاي تشخيصي

منابع

 

توضيحات:

اين فايل شامل پاورپوينتي با موضوع " بررسي فناوري هاي نوين در صنايع غذايي" مي باشد كه در حجم  58 اسلايد، همراه با توضيحات كامل تهيه شده است كه مي تواند به عنوان ارائه كلاسي مورد استفاده قرار گيرد.

پاورپوينت تهيه شده بسيار كامل و قابل ويرايش بوده و در تهيه آن، كليه اصول و علائم نگارشي و چيدمان جمله بندي رعايت شده است و قالب آن را به راحتي و به دلخواه مي توان تغيير داد.

قيمت محصول : 14000 تومان

دانلود


ات مرتبط:

برچسب‌ها:
[ 1397/11/23  ] [ ۱۴ ] [ nasrsis ]
[ ]
[ ]